GEDRAGSCODE

De gedragscode is een leidraad voor integer en zorgvuldig handelen. Een handvat voor zelfreflectie en dialoog. In de gedragscode onderschrijf je dat je zelf hier naar beste vermogen inhoud aan wil geven. Op deze wijze bouwen wij samen de cultuur op die een ieder mens de ruimte geeft zijn hart te volgen.

 

COMMUNICATIE

Dialoog

Met de waardengedragen normen als fundament, zijn wij er van overtuigd dat ieders stem nodig is en op een unieke manier bijdraagt aan het geheel. Wat voor een achtergrond of perspectief iemand ook heeft, een ieder is welkom om mee te doen. We vragen daarom van iedere deelnemers aan Robinia om vanuit integriteit, eerlijkheid en openheid te communiceren. De dialoog met een ander aan te gaan, vooral in tijden wanneer standpunten afwijken of meningsverschillen ontstaan.

 

Schriftelijke communicatie

Een verschil van mening wordt vooral een uitdaging wanneer we ook woorden, gedachten en gevoelens online/schriftelijk delen. Schriftelijke communicatie kan leiden tot misverstanden. We missen de subtiele signalen en nuances die op een natuurlijke wijze de face-to-face interactie verzachten.

 

Om deze reden willen wij je vragen, indien je besluit online of schriftelijk te communiceren: Spreek uit eigen ervaring en over wat iets je gebracht heeft.

Ondanks alle beste bedoelingen kan er toch een probleem ontstaan. Het is raadzaam om in dat geval het ‘online’ gesprek uit de publieke 'arena' te halen en naar de privé omgeving te verplaatsen. Misschien lost het op door een persoonlijke e-mail of elkaar per telefoon of ‘live’ te spreken. Dat is de meest ideale situatie. En zo niet, neem dan contact op met iemand waar je vertrouwen in hebt om tot een oplossing te komen.

 

Wij vragen de deelnemers aan Robinia open en eerlijk de (online) ruimte die wij met zijn allen hebben te gebruiken vanuit de waarden gedragen normen. Dan geven wij met zijn allen handen en voeten aan een liefdevolle samenleving.

© PEACE IN DESIGN S.C.A. v.o.f.
Ivm maatregelen overheid: Open op afspraak / Open by appointment / Geöffnet nach Vereinbarung
 
A: Olburgseweg 2, 7225 NB Olburgen (NL)
T: +31 (0)575572466  
E: info@peaceindesign.com
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon