ZELFREALISATIE voor bedrijven 

'bewegen naar een waarachtige en liefdevolle samenleving'

In het bedrijfsleven is geld veelal het doel in plaats van een middel. Het bedrijf moet rendabel zijn. Wij zijn gevoelige wezens. Kunnen wij als bedrijf dienstbaar zijn aan welzijn, liefde en geluk van een ieder?

Ik zeg "Ja dat kan!" Je hebt een langere adem nodig maar dan heb je ook iets waardevols op de langere termijn.

En ... de tijd is er rijp voor, de wereld verandert ten positieve door Zelfkennis. Wij ervaren dat met het initiatief dat wij 8 jaar geleden zijn gestart: het GezondheidsCoöperatief Nederland & sinds deze maand, de Pilot Gezondheid Fonds. Door Zelfkennis ontstaat een andere wereld. Kijk naar Bhutan waar alleen leiders vanuit Zelfrealisatie, ten dienste van het grotere geheel, vorm geven aan beleid.

Mijn 'opdracht' in dit leven is om een steentje bij te dragen aan een waarachtige en liefdevolle samenleving. In mijn directe omgeving heb ik dat al gerealiseerd. Het is enorm waardevol om te ervaren dat de olievlek daardoor groter en groter wordt.

Als je als bedrijf óf persoonlijk interesse hebt om te ont-dekken hoe je daar zelf inhoud aan kunt geven, dan ont-moet ik je graag tijdens een gesprek. Een afspraak kan je telefonisch (0575 572466) of via een e-mail maken.

Purusha Geelen-van de Graaf

© PEACE IN DESIGN S.C.A. v.o.f.
Ivm maatregelen overheid: Open op afspraak / Open by appointment / Geöffnet nach Vereinbarung
 
A: Olburgseweg 2, 7225 NB Olburgen (NL)
T: +31 (0)575572466  
E: info@peaceindesign.com
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon